goudoptiek-slides-brillenglazen

Merk brillenglazen van topkwaliteit

Bij Goud optiek besteden we veel aandacht aan de brillenglazen. Uiteraard is het belangrijk dat het montuur u geweldig staat, maar uiteindelijk zijn het de glazen waardoor u beter gaat zien. Kijksituaties zijn voor niemand gelijk, daarom krijgt u bij ons altijd een brillenglasadvies op maat. 

Of het nu gaat om een lees-,verte-, beeldscherm-, of multifocale bril, er is altijd een oplossing die goed bij u past. Welke brillenglazen tot de mogelijkheden behoren, is ook afhankelijk van het montuur dat u kiest. Uiteraard kunnen onze opticiens u hier fantastisch bij helpen. We slijpen de glazen zelf in het door u uitgekozen montuur in ons eigen brillenatelier en zijn dus op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van brillenglazen. Wij kiezen voor de brillenglazen die in uw bril worden geslepen niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook de beste prijs. 


Brillenglazen van A-merken voor een aantrekkelijke prijs!

Wij werken alleen met A-merken brillenglazen en vinden het een uitdaging om u deze aan te bieden tegen een vaste scherpe prijs. Bij een paar enkelvoudige glazen met hardingslaag en ontspiegeling betekent dit dat u al een paar glazen heeft voor € 138,- en een voordeel van maar liefst € 30, op de advies verkoopprijs. Bij multifocale glazen kan uw voordeel oplopen van maar liefst € 80,- tot ruim € 100,- per paar.

Wij geven u graag meer informatie en advies over ons assortiment brillenglazen of u nu een complete bril koopt of nieuwe glazen in uw huidige montuur wilt zetten. U bent van harte welkom in één van onze vestigingen van Goud optiek.

Groot-Ammers  Nieuw-Lekkerland

 

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

 


Lees meer over brillenglazen


Top