goud-hoofd-verrekijkers-2

Kijkers en telescopen

Goud optiek is gevestigd in Nieuw-Lekkerland en Groot-Ammers. Beide plaatsen liggen in de prachtige Alblasserwaard, een natuurgebied dat zich uitstekend leent om te wandelen, fietsen en bijvoorbeeld vogels te spotten. Daarom kunt u bij ons ook verrekijkers en telescopen kopen van de merken Bynolyt en Gambit. 

Verrekijkers van Bynolyt en Gambit

Misschien kijkt u er vreemd van op dat Goud optiek deze producten in het assortiment heeft, maar in feite zitten er in verrekijkers en telescopen natuurlijk altijd lenzen. En laten we daar nou verstand van hebben! Bynolyt wordt alom geprezen voor het goede zicht en de uitstekende service en biedt topproducten in diverse prijsklassen. Gambit staat bekend om de mooie kijkers met veel mogelijkheden voor een goede prijs. Als u ons vertelt waarvoor u de kijker wilt gebruiken, kunnen wij u adviseren welk product het best past bij uw wensen.

Telescopen van Bynolyt

Naast de verrekijkers van Bynolyt hebben we ook de telescopen van dit merk in huis. Ook deze worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met een telescoop kunt u over nog grotere afstanden iets scherp in beeld brengen en ook sterrenkijken behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard vertellen we u graag meer over de opties. Breng een vrijblijvend bezoek aan één van onze winkels. 

Groot-Ammers  Nieuw-Lekkerland

 

 


Top