goudoptiek-slides-horen

Ook als u een audicien nodig hebt

Goed horen garandeert kwaliteit van leven. Kunnen verstaan en verstaan worden zijn immers erg belangrijk in een wereld waarin communicatie centraal staat. Pas als uw gehoor te wensen overlaat, beseft u dat uw gehoor een waardevol bezit is.

Gehoortest bij Goud Optiek

U kunt een gehoortest laten doen om te beoordelen of u een hoortoestel nodig hebt. U kunt óók voor het beste hooradvies bij ons, uw opticien met audicien, terecht. Wij zullen er alles aan doen om u weer zo goed mogelijk te laten horen. Uw gehoor is enorm belangrijk voor u. Hoortoestellen worden, net als brillen vroeger, nog steeds gezien als een puur medisch hulpmiddel. Wij willen hoortoestellen ontdoen van dit stigma.

Gehoor testen? Vul de vragenlijst in!

U kunt bij ons altijd op afspraak terecht voor een gratis hoortest waarna er een evaluatie en advies volgt. Mocht een hoortoestel een logische keuze blijken te zijn,  dan volgt er een intake gesprek waarin uw wensen en verwachtingen worden doorgenomen. Als u gebruik wilt maken van een hoortoestel waaraan de zorgverzekeraar meebetaalt, dan moet u een vragenlijst invullen om mede daarmee te bepalen welk hoortoestel u op proef krijgt. Voordat u op uw eerste afspraak komt, is het al mogelijk om de vragenlijst thuis in te vullen in alle rust.  

Download de vragenlijst

Wilt u meer weten over onze hooroplossingen? Maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak voor advies of laat eens uw gehoor testen door één van onze gediplomeerde audiciens.

Naar de winkel
goudoptiek-rechts-horenTop