goudoptiek-slides-optometrie

Optometrie

Bij Goud optiek in Nieuw-Lekkerland en Groot-Ammers kunt u uiteraard terecht voor een oogmeting, maar wat als u oogklachten heeft die verder gaan dan slecht zien? Dan kunt u terecht bij onze gediplomeerde optometrist.

Voor wie vlekken of lichtflitsen ziet, branderige ogen heeft of andere ongemakken ervaart bij het kijken, kan een optometrisch onderzoek zinvol zijn. Tijdens zo'n onderzoek kan onze optometrist uw ogen aan een extra grondig onderzoek onderwerpen en eventuele afwijkingen opsporen. Soms wijzen deze afwijkingen op een oogziekte, zoals glaucoom of staar. Als er behandeling vereist is die verder gaat dan een optisch hulpmiddel, dan verwijzen wij u door naar een oogarts. Met een verwijzing bent u vaak sneller aan de beurt, wat scheelt in wachttijd.

Goud optiek heeft alle benodigde kennis en apparatuur in huis. In onze vestiging in Nieuw-Lekkerland beschikken we zelfs over een funduscamera waarmee ook de binnenkant van het oog op de foto kan worden gezet. 

Omdat het een extra uitgebreid onderzoek is, zijn er kosten aan een optometrisch onderzoek verbonden. Er is een mogelijkheid om het onderzoek bij uw zorgverzekeraar te declareren, maar hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. We zullen dit altijd vooraf met u bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u oogklachten of verminderd comfort bij het zien? Blijf er niet mee lopen en maak een afspraak met onze optometrist.

 

Naar de winkel
goud-rechts-optometrie

Top